Loslaten en Veranderen

De enige constante in het leven is de verandering. Met andere woorden  ‘If nothing ever changed, there would be no butterflies’.

Als de rups een vlinder wil worden, moet hij veranderen.

De afgelopen maanden ben ik volledig de confrontatie met loslaten en veranderen aangegaan. De veranderingen die hier uit voortgekomen zijn, dagen mij enorm uit. Tegelijkertijd komt hiermee een boost energie vrij die mij over de power laat beschikken die ik nodig heb.

Mijn nieuwe identiteit luistert graag naar de naam Marlène, die energie draag ik vanaf nu met trots de wereld in.

Ik durf me te laten zien, deel en verbind me met de mensen om me heen.

Zakelijk ben ik mijn bedrijf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat na 8 jaar At Your Best Image Consultancy, mijn onderneming met mij meegegroeid is en ik met haar, naar een nieuwe identiteit en nieuwe werkvorm.

Met trots stel ik mij dan graag in deze brief officieel aan jullie voor als Marlène en werk ik met nog meer passie en toewijding voor Marlène Exclusive, een customized personality coachings programma voor toegewijde en gedreven vrouwen. Mijn kwaliteiten en ervaringen m.b.t. coaching, communicatie en styling komen in deze nieuwe vorm volop tot zijn recht.

Verandering kan een bewuste keuze zijn. Echter niet altijd lijkt het een vrije of bewuste keuze. Het kunnen ook de omstandigheden zijn waardoor je meer of minder aangezet of zelfs gedwongen wordt te kiezen, een beslissing te nemen of een andere weg in te slaan.
Dan kan het lijken of je geen keuze hebt.
Hoe jij je opstelt t.a.v. obstakels en vervolgens handelt, bepaalt de richting die je uitgaat. Buiten die comfortzone vind je jouw ware potentie.

Verandering wordt dikwijls op de voet gevolgd door weerstand. Patronen en overtuigingen die deel uit maken van jouw leven, zo vertrouwd en vanzelfsprekend, dat het moeite kost ze te doorbreken. Ze bieden structuur en veiligheid. Ze houden je echter ook op de plaats.

Het reptielenbrein is de oudste laag in onze hersenen. Het is verantwoordelijk voor onze primaire overlevingsdrang. Het heeft slechts één doel, voor jouw veiligheid zorgen. Zolang jij blijft waar je bent is dat veilig. Veranderen is immers onveilig. Onderweg ga je van alles tegen komen. Voor je één stap gezet hebt, komen de beren op de weg je tegemoet. De interne communicatie, in je hoofd, kan het je behoorlijk lastig maken. Zelfs voor wie sterk in zijn schoenen staat kan dat nog een hele uitdaging zijn.

“Hoe word je dan een vlinder?” vroeg ze.

“Je moet zo graag willen vliegen, dat je bereid bent het rups zijn op te geven”, zei ik.

Als de rups blijft zeggen, zo ben ik nu eenmaal, wordt hij nooit een vlinder.

No one can do it for you, choose to use your wings… and fly.

Geloof jij ook dat er veel meer in jou zit dan er nu uit komt?

Dat je kunt zíen hoe goed je bent, en je boodschap daarmee meer resultaat bereikt.

Dat je jouw hele uitstraling een boost kunt geven en naar een hoger level kunt tillen.

Onderneem actie en stuur mij een bericht, er is geen beter moment dan NU.

In het leven kun je alles creëren, van balans vinden tot het realiseren van een volledig nieuwe en ultieme toekomst. Het is mijn missie jouw unieke kracht te laten zien en gaan leven en daarmee ook anderen inspireren hetzelfde te doen.

Door te kiezen voor jezelf en voor MARLÈNE Exclusive, creëer je ruimte in jezelf en in je hele garderobe. Letterlijk ruimte in je hoofd om weer vanuit wie jij daadwerkelijk bent te gaan leven.

Je ziet weer mogelijkheden die je eerst niet zag en je durft stappen te maken die je leven nog succesvoller maken.

Your wings already exist, all you have to do is fly

Wil jij echt alles uit de kast halen? Of wil je gewoon meer weten, of dit misschien iets voor jou is?

Bel me of stuur een mail, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis gesprek.

Bel Marlène

0031 (0)6 1026 8040