“Marlène helpt je op ongedwongen wijze je kledingstijl grenzen te verleggen. Ze gaat op een professionele wijze te werk, waarbij je wensen en verlangens serieus worden genomen. In haar communicatie en omgang is ze open, stimulerend en vooral oprecht. Ze luistert naar je, ziet wie jij bent en waar je voor staat, wat je wil bereiken. Marlène laat je in je waarde en zet je in je eigen kracht. Niets moet, alles mag.
Je krijgt goed inzicht in wat het beste bij jou past, wat en hoe je kunt combineren en wat werkt voor jouw figuur. Iedere keer leer je weer wat bij en shoppen wordt hierdoor ineens gemakkelijker, doelgerichter en relaxter. Ik gun het iedereen, het is een investering in jezelf. Al is het maar omdat het kopen van kleding waar je later toch spijt van krijgt verleden tijd is, en dat bespaart enorm veel geld.”
– Wanda Gielen, Cluster4 Specialist, begeleider Passend Onderwijs R.O.C. Leeuwenborgh

“Marlène is een gedreven en gepassioneerde vrouw die volop in het leven staat. Door haar excellente expertise en vakbekwaamheid gecombineerd met haar missie het imago van haar clientèle naar het hoogst mogelijke level te tillen is ze de aangewezen persoon om de samenwerking mee aan te gaan.”
– Mariëlle Robbe, Personal & Business Coach

“Marlene and I had the opportunity to get to know one another about 4 years ago while I attended one of her workshops. After working with her I could easily recognize that Marlene has a keen ability to bring out the best in her clients. She is personable, caring and really is focused on customizing her work for each individual she works with. Marlene is dedicated, focused and talented when it comes to bringing out the best in others. Working with her is always a true joy and she is very driven to make sure that her clients get the best result always.”
– Dr. Asha Prasad, Consultant, Mentor, Chiropractor, Author, Podcaster, Workshopleader

“Met de snelheid van kwikzilver zoomt Marlène woordeloos in op vrouwen. Ze neemt hun kracht waar en ziet welke accenten extra ondersteuning zouden kunnen gebruiken, om zo te komen tot een succesvolle[re] performance. Een vertaalslag van hun innerlijk in de buitenwereld. Mensenkennis en esthetische waarden liggen aan de grondslag van haar scherpe, intuïtieve en humane coachings-capaciteiten, en zijn me dierbaar.”
– Liliane Limpens, ontwerper van de PoppenVilla by Liliane

“Lieve Marlène, als eerste dankjewel voor je advies. Je hebt me een boost gegeven in de zoektocht naar een zelfverzekerder persoon. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en dat jij op je leuke, lieve en kundige manier mij tot hier hebt gebracht. Super bedankt, Ik ben erg tevreden over mijn haar en ik voel me ook heel zelf verzekerd als ik het rode jasje aan heb, heerlijk! De kapper heeft er weer een mooie kleur van gemaakt en het is nu nog wat korter en pittiger, heel leuk.”
– Elly

“Ons consultancybedrijf is mensenwerk. Dat onze medewerkers “goed voor de dag komen” is voor het bedrijf van vitaal belang. Marlène Exclusive (At Your Best Image Consultancy) is daarbij een partner met meerwaarde. Al snel is een “klik” ontstaan. Blijkt dat wij op eenzelfde manier zaken doen, dat Marlène onze business goed aanvult en dat we dezelfde values delen. Haar professionaliteit en “warmte” leidt tot de behoefte vaker zaken te doen of met elkaar samen te werken. Derhalve sta ik persoonlijk garant voor haar kwaliteit, werkwijze, waarden en visie.”
– Mart Clemens, Managing Director Qrcus BV

“Marlène ervaar ik als een prima sparringpartner: gedegen,inspirerend, enthousiast en betrouwbaar.
Innerlijk en uiterlijk afstemmen zodat beiden elkaar versterken is merkbaar vanuit een innerlijk weten.”
– Marjo Kallen, Opvoedkundige Ondersteuning en Onderwijskundige Begeleiding voor 4-jarigen t/m/ 20+ en hun ouders. Marjo heeft met Marlène samengewerkt aan het Project ‘Gewoon Ik’ voor het versterken van een positief eigen beeld van jonge pubers.

Het traject bij Marlène heeft mij terug in mijn kracht gezet. De buitenkant en binnenkant zijn met elkaar verweven en beïnvloeden elkaar. De succesvolle en gepassioneerde zakenvrouw is naar buiten gekomen. Jezelf zijn in alle omstandigheden en de juiste bij mij passende kleding dragen maakt van mij een sterke en gevoelige persoon, waar mensen mee in contact willen komen. Dat is de kracht van Marlène Exclusive.”
– M. de Vries

“Hartelijk bedankt voor de closet check vanmorgen. Dat heeft zo veel opgeleverd voor mij. Ik ben blij met de mooie outfits 🙂 “
Dr. Asha Prasad

Zichtbaarder èn succesvoller worden, zowel zakelijk als privé?

Bel mij voor een gratis persoonlijk stylingconsult:

Tel. 0031 (0)6 – 1026 8040

“Marlène, wat een cadeautje dat ik jou dit jaar heb leren kennen!”
– Hubertine

“Het was me een waar genoegen deze twee sessies te mogen meemaken. Wat een eye-opener! Wilde dat ik dit al eerder had gedaan. Het smaakt in ieder geval naar meer!”
– Ingrid

“Heel hartelijk bedankt Marlène, voor deze geweldige ervaring. Mijn zelfbeeld is er heel erg op vooruit gegaan en heeft mijn leven een stuk makkelijker gemaakt.
– M. Brink 

“Marlène, bedankt voor je –deskundigheid –tips –inzicht –advies –persoonlijkheid, Mijn traject is gestart oktober 2010, een periode die zich aandeed toen ik hem goed kon gebruiken. Dankjewel dat ik je toen net leerde kennen en dat je me op weg kon helpen.”
– Veronique

 

“Lieve Marlène, het was een bijzonder mooi traject! Ik heb heel veel geleerd, ben me meer mens gaan voelen. De manier waarop jij je expertise overbrengt vond ik super. Je bent een bijzonder mooi mens. Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen. Dankjewel voor alles!”
– I.v. Wettum

“Beste Marlène, Hartelijk dank voor de goede adviezen en inzichten. Met name jouw enthousiasme en gedrevenheid en niet te vergeten jouw vakkundigheid hebben ervoor gezorgd, dat er een nieuwe wereld voor me is opengegaan! Ik sta nu nog zelfbewuster en vol vertrouwen in het leven! Dank je!
N. Wierts

“On ne voit bien qu’avec le coeur. Hartverwarmende kleurencoach! Bedankt!”
– P.A. Schuurman

“Verhelderend om zo naar jezelf, kleding en vorm te kijken. Bedankt!”
– A. Horsten

“Bedankt voor de warme en interessante middag! Ik neem alles wat ik vanmiddag heb geleerd mee naar Canada.”
– Denise Horsten

“Een fijne middag met veel eye-openers. Positieve bijdrage aan de innerljke mens. Bedankt!”
– J. Braat-Horsten

 

 

 

“Heel hartelijk bedankt voor de mooie leerzame dagen! Ik heb enorm veel van mezelf geleerd. Je hebt me de gelegenheid gegeven dat ik nog meer mag/mocht groeien In Style.”
– Sylvia

“Marlène, bedankt voor de aandacht en de liefde waarmee je mij geadviseerd hebt. Super!”
– Ine

“Marlène, bedankt voor al je aandacht en advies vandaag. Ik was erg moe toen ik thuis kwam, veel te verwerken, maar dat zul jij ook wel zijn geweest. Toch heel intensief. Moet eerlijk zeggen dat ik mij ook wel verheug op het vervolg. Zal sommige dingen dan ook wel weer vergeten zijn, maar neem aan dat dat dan ook wel weer terug komt. Kortom ik heb genoten.”
– M. Clemens

Bel Marlène

0031 (0)6 1026 8040