Marléne Exclusive – Personality Coach

Mijn grote interesse in mensen, persoonlijkheid, communicatie en psychologie evenals mijn passie voor schoonheid, mijn gevoel voor kleur en stijl, spelen in mijn leven een belangrijke rol.

Dit zijn mijn drijfveren, die ik samenbreng in de context van Personality Coach.

Wat belangrijk is voor mij is om in verbinding te zijn met mensen: de mensen om mij heen, mijn dierbaren, mijn vrienden, collega’s en zakenrelaties; maar ook onverwachte ontmoetingen, onbekende passanten.

Spending time together, talking and sharing.

In 2008 ben ik als zelfstandig image consultant vanuit mijn studio gaan praktiseren onder de naam At Your Best. Na enkele jaren breidde de studio uit met At Your Best: The Shop, Fashion & Art, een conceptstore met een combinatie van exclusieve vintagekleding, kunst en diverse goede doelen.

In de jaren die volgden heb ik mij verder ontwikkeld en geschoold o.a. op mijn vakgebied en het vlak van coaching.

Om voor mijn cliënten een zo hoog mogelijk resultaat te bereiken ging ik verder. Lichaamstaal, Etiquette en Omgangsvormen spelen een even grote rol in de non verbale communicatie.

Daar ik echter geïnteresseerd en gefascineerd ben in de hele mens, houdt het voor mij daarbij niet op.

Verandering is de enige constante in het leven

Ontwikkeling en persoonlijke groei zijn voor mij belangrijke voorwaarden. Mede daardoor is Marlène Exclusive ontstaan, puur door mijn zoektocht om voor vrouwen zoals jij, het allerhoogst haalbare en blijvende resultaat te kunnen behalen.

Om mijn cliënten hun werkelijke potentieel en grootsheid te laten ervaren, streef ik naar groei in bewustwording en ruimer inzicht in eigen denken en functioneren.

“You are you. And that’s your power.”

Het is mijn missie dat vrouwen zoals jij durven te kiezen voor een krachtig imago zodat je zowel zakelijk als privé volledig de vrouw kunt zijn die je wilt zijn en dat je daarmee ook anderen kunt inspireren hetzelfde te doen.

Van mijn hooggevoeligheid heb ik mijn kracht gemaakt. Hierdoor pik ik veel meer op, dan wat ik hoor en zie. En stel ik exact de juiste vragen, die voor jou een eye opener zijn waardoor jij verder kunt groeien.

Het is als het ware een extra zintuig, waarmee ik in een oogopslag zie of iets klopt. Ik heb een sterk gevoel voor schoonheid, verhoudingen, kleur en sfeer. Stemmingen en emoties voel ik haarzuiver aan.

Vanuit mijn eigen levenservaring, kwaliteiten, talenten, en vaardigheden, evenals NLP Practioner, Straight Line Coaching, Creative Consciousness Trainingen, en de opleiding Sociale Dienstverlening, evenals een brede interesse in totaal welzijn en bewustzijnsontwikkeling, beschik ik over voldoende bagage waarmee ik op de verscheidenheid aan vragen, wensen, en doelen van mijn cliënten exact kan bieden wat verlangd wordt.

Ik zie, ik zie wat jij (nog) niet ziet

Ik laat je met andere ogen naar jezelf kijken, waardoor je ontdekt dat er veel meer mogelijk is dan jezelf denkt.

Ik inspireer en prikkel graag met mijn ervaring en expertise op het gebied van imago en persoonlijkheid.

Mijn grote passie is om de schoonheid en authenticiteit van mensen zichtbaar te maken.

Er goed uitzien is geen kwestie van dure kleding

Het geheim zit juist in de subtiele en kleine veranderingen. Verhoudingen en proporties. De balans tussen niet te veel en niet te weinig.

Professionaliteit van binnen uit

“Marlène is een gedreven en gepassioneerde vrouw die volop in het leven staat. Door haar excellente expertise en vakbekwaamheid gecombineerd met haar missie het imago van haar clientèle naar het hoogst mogelijke level te tillen is ze de aangewezen persoon om de samenwerking mee aan te gaan.”

Mariëlle Robbe, Personal & Business Coach

Zichtbaarder èn succesvoller worden, zowel zakelijk als prive?

Bel mij voor een gratis persoonlijk stylingconsult:

Tel. 0031 (0)6 – 1026 8040

Bel Marlène

0031 (0)6 1026 8040