Zo binnen, zo buiten, is een van de spirituele wetten. Als je werkelijk iets uit het leven wilt halen, zal je moeten zorgen dat je draagkracht hebt in jezelf. Dat er van binnen iets heel bijzonders zit om aan de buitenwereld te laten zien.

Als je met die overtuiging te werk gaat, kun je daar helemaal achter staan, ook als het moeilijk wordt, ook als het veel langer duurt dan gedacht en zeker als niemand anders je steunt.

Begin je eigen fanclub. Kijk naar al die dingen die goed gaan in je leven en wees trots op jezelf. Wordt fan van jezelf! En blíjf je eigen trouwste fan, zeker als het moeilijk wordt. Trouw aan jezelf, ALTIJD!

Als je jezelf onvoorwaardelijk steunt, is je omgeving geneigd dat ook te doen. Je zult zien, deze innerlijke fanclub met slechts één vrolijk en trouw lid, is sterker dan de hele buitenwereld bij elkaar.

‘Fan van jezelf’ TIPS:
1.    Als je ergens aan begint, maak het dan af. Je iets voornemen en het voltooien, ook als het moeilijk of         hopeloos lijkt, geeft je een groot gevoel van eigenwaarde.
2.    Probeer trouw te blijven aan je overtuigingen en idealen, ook als anderen ze niet lijken te begrijpen.
3.    Kijk en lees dingen die je intelligent, grappig of mooi vindt. Schoonheid en kwaliteit geven je een gevoel van voldoening en eigenheid.
4.    Kleed je zo mooi mogelijk voor elke gelegenheid. Wees trots op je uiterlijk.
5.    Stop met luisteren naar dat kritische stemmetje in je hoofd.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen, dan vertel ik je graag wat ik voor jou persoonlijk kan doen.
Bel me of stuur een email, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis gesprek tel. +31 (0)610268040

 

 

Bel Marlène

0031 (0)6 1026 8040