Ik zeg het tegen mijn klanten: kleed je naar de functie die je wilt hebben. Dat geldt natuurlijk op de eerste plaats ook voor mij persoonlijk. Juist in mijn vak, is het een voorwaarde dat ik zelf de professionaliteit uitstraal die cliënten van mij verwachten.

Hoe je eruit ziet, bepaalt in hoge mate hoe anderen je tegemoet treden en hoe je wordt behandeld. Je kunt je zakelijke activiteiten nog zo goed promoten, maar als je uiterlijk niet in balans is met wat je aanbiedt, zal je succes achterblijven.

Geef daarom nu wat extra aandacht aan je uiterlijk.
Ga eens bij jezelf na of je kledingkast op orde is.
Heb je overzicht van alles wat je hebt.
Hangen er kledingstukken die je niet draagt en ook niet meer zult dragen, omdat ze vaal geworden zijn, of die je te krap zitten of te ruim geworden zijn, en misschien niet meer in het modebeeld passen. Ik praat hier niet over klassieke kleding, die is tijdloos.

Een eerste vereiste voor een professionele uitstraling is goed passende kleding in de juiste kleur en stijl afgestemd op de gelegenheid. Dat begint al bij de basis, de lingerie of underwear. Shapewear of corrigerend ondergoed, dat als gegoten zit en daarmee als een onzichtbare toverformule werkt.

Geen bijrol maar een hoofdrol voor accessoires. Met nieuwe accessoires kun je jouw kleding upgraden. Een nieuwe tas kan je een heerlijk gevoel geven.

Kijk eens kritisch in de spiegel. Heb je al jaren hetzelfde kapsel of dezelfde make-up? Dan is het hoog tijd voor een update.
Ik zeg niet dat je van blond naar rood haar moet gaan of je een of ander extreem kapsel moet laten aanmeten, maar een scheiding aan de andere kant, iets langer of korter haar (dit laatste doet wonderen als je 50 plus bent!) kan je een ander gevoel geven. Praat eens met je kapper.
Geef ook aandacht aan je make-up.
Een andere kleur lippenstift of oogschaduw is geen grote uitgave.

Let op je houding als je staat, loopt of zit.
Iemand die rechtop staat, straalt zelfvertrouwen uit. Als je je onzeker voelt, zal
niemand dat merken als je rechtop staat met je schouders naar achteren en je kin vooruit.
Een vriendelijke glimlach op je gezicht en je zakelijk succes is verzekerd.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen, dan vertel ik je graag wat ik voor jou persoonlijk kan doen.
Bel me of stuur een email, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis gesprek.
tel. +31 (0)610268040

Bel Marlène

0031 (0)6 1026 8040