Jezelf uit de comfortzone plaatsen gaat tegen onze natuur in, maar is noodzakelijk om iets nieuws te creëren. Vertrouwd is bekend en veilig en wordt als eerste herkent en daar word je door aangetrokken. In principe is daar niks mis mee. Het wordt echter interessanter als je van tijd tot tijd eens iets ongewoons of onverwachts doet en je vertrouwde patroon doorbreekt. Dat is heel gezond en houd je fris en jong.

Ik prijs me happy met een collega die mij daarbij helpt. Een keer per jaar plan ik een werkdag met haar. Mijn collega buigt wat naar het zuiden en ik rek wat uit naar het noorden. Iets uit het midden komen we samen. Den Bosch is voor ons de winkelstad bij uitstek. Bourgondisch, sfeervol en een veelzijdig aanbod van leuke winkeladresjes. Inmiddels zijn we échte DenBosch kenners.

Aan het begin van de dag spreken we door wat onze wensen en doelen zijn. Wij hebben naar onszelf toe ook onze blinde vlekken en om buiten onze comfortzone te gaan, heb je een paar andere ogen nodig, zodat je buiten je eigen kaders kunt kijken en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Iedere image professional heeft een andere imageprofessional nodig om voorbij zijn eigen grenzen te kunnen gaan. Wijs ik iets aan wat me leuk lijkt, hoor ik vaak één woord en dat is “comfortzone”, wat zoveel betekent als doorlopen, gaan we niet passen.

We weten van elkaar wie we zijn, wat bij ons past, kennen elkaars stijl, persoonlijkheid, kleuren en lichaamskenmerken. Wat belangrijk is om te kunnen onderscheiden en selecteren, wat een kledingstuk of kledingcombinatie tot een succes maakt of niet.

Wil jij ontdekken wat het voor jou persoonlijk betekent om uit de comfortzone te gaan wat kleding, kapsel of make-up betreft? Ik ga graag met je mee op ontdekkingsreis. Vertrekpunt is je kledingkast en het doel is een leuke winkelstad naar keuze. Ik ben jouw privé reisleidster en beloof je een aangename en veilige reis.
Je kunt boeken bij Marlène door een mail te sturen naar info@marlene-exclusive.nl of een telefonische afspraak te maken op +31 (0)610268040.
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen, ook dan vertel ik je graag wat ik voor jou persoonlijk kan doen.

Bel Marlène

0031 (0)6 1026 8040