Feest van identiteit

In het zuidelijke deel van het land waar ik woon is het nu volop feest.  Carnaval is een feest van verkleden, maskers, en in de huid kruipen van iets of iemand anders. Een andere identiteit aannemen voor enkele dagen. Je kunt op een speelse manier voelen en ervaren hoe het is om iemand anders te zijn. Je losmaken van je identiteit van alle dag.

Over écht en authentiek zijn en sociale maskers

In ‘real life’ kom ik ook weleens mensen tegen, die draaien het om, en vieren het hele jaar carnaval. Dat zijn mensen die dragen het hele jaar een masker en pretenderen iets of iemand te zijn die ze eigenlijk niet zijn.  Ik vraag me dan weleens af, wie houd je voor de gek? De wereld of jezelf?

Wie gelooft zichzelf te zijn en tevens hard probeert om het sociale masker passend te krijgen, blijft zoeken naar geluk. Zodra je jezelf leert kennen, in alle aspecten van je leven, wie je écht bent, ontdek je jouw happiness.

Carnaval is een sociaal feest. Meedoen met positieve en respectvolle intenties. Samen plezier en lol maken en genieten van de humor.

Ik wens iedereen plezierige dagen toe, Alaaf!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen, dan vertel ik je graag wat ik voor jou persoonlijk kan doen.
Bel me of stuur een email, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis gesprek.
tel. +31 (0)610268040

Bel Marlène

0031 (0)6 1026 8040